måndag 15 februari 2010

Förkylning bort tack!

Äntligen börjar man känna sig lite piggare, har varit så himla trött och förkyld, inge kul! Nu är det bara halsont och hosta som gäller, men så länge man är lite vaken så går det bra...

Hade en jätte mysig kväll med syrran i fredags. Ost, vin och singstar. Sen bjöds de på drinkar när vi gick ut, mycket uppskattat =D På lördagen tittade vi på film, baksmällan och the children. Baksmällan var lite skoj men the children var riktigt kass, väntat när det är en rysare men men...

Igår tog vi de mest lungt med förkylningar. Och lilleman har fått ögoninfektion stackarn, fast som tur är verkar han inte bry sig om den.

Han börjar förresten lyssna på när jag säger "nej" åt honom, det är ett himla rivande i sopptunnan på toan. Först slutar han, sen prövar han en gång till och när jag säger åt honom då igen blir han så ledsen...han är så söt :) Men han slutar då i allafall så de verkar gå fram!

Ikväll är det sista gången på sykursen, ska faktiskt bli lite skönt nu när den är över, känner inte att ja lär mig något av den längre. Fast lite kul är det ju att komma iväg och sy men det känns som det går lika bra hemma, bara man skulle få lite tid och ork någon dag!

Nä nu blir de till att roa lillkillen som mest kryper runt och gnäller ;)
Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar